High Tea Wageningen

Wageningen telt zo’n 39.000 inwoners, waarvan de meeste studenten zijn. Wageningen is een bekende stad voor studenten. Er zijn studenthuizen en studentenflats door de hele stad heen. Bijkomen van de studie kan uitstekend met een lekkere High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties in Wageningen geselecteerd. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Wageningen? Bekijk dan ook Veenendaal.

Wageningen

Leuke locaties in Wageningen

Filtering

Meer over High Tea in Wageningen

Wageningen is een bekende studentenstad. Er studeren bijna 11.000 studenten in Wageningen en zo’n 5.500 wonen er ook.  Je kunt studeren aan Wageningen University & Research en aan de Aeres Hogeschool. Veel studenten sluiten zich aan bij een studentenvereniging. De drie grootste verenigingen zijn W.S.V. Ceres, K.S.V. Sint Franciscus Xaverius en SSR-W. Naast het bruisende studentenleven heeft de stad nog meer te bieden. Wageningen heeft een levendige binnenstad met historische steegjes. Er zijn aparte winkeltjes met veel aandacht voor kwaliteit en voor eten, ook zijn er grotere winkelketens.

Wageningen is ook een mooie stad voor fiets- en wandeltochten. Waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Nederrijn aan elkaar grenzen ligt Wageningen. De stad is omringd met groen landschap en rivieren. Er is een mooie stadsgracht met een oud Middeleeuwse stadsmuur. Bezoek Arboretum de Dreijen en Belmonte, prachtige tuinen met uitgebreide plantencollectie.  Het uiterwaardengebied aan de Nederrijn is heerlijk om rond te struinen en te genieten van de mooie uitzichten op de rivier, de stad en de Wageningse Berg. De Blauwe Kamer is een natuurgebied met afwisselend landschap, veel planten- en vogelsoorten en bijzondere deren.

Jaarlijks worden er in Wageningen diverse evenementen georganiseerd. Zo vindt in januari het Bluesfestival plaats, een soort kroegentocht. In april en november wordt de Bergrace by Night gehouden. Dit is een nachtloop door donkere bossen en wordt afgesloten met een slotfeest in het Jungle restaurant. Op 5 mei is er een bevrijdingsfestival en de Capitulatie Bevrijdingstocht. In juni is er een straattheater met het Leeffestival en de Hel van Wageningen, een toerfietsevenement. Augustus staat centraal voor de studenten, want dan zijn de Algemene Introductie Dagen voor de nieuwe Wageningse studenten. In september is er Open Havendag, Open Monumentendag en het Rhine Town Jazz Festival. Genoeg evenementen voor een leuke dag in Wageningen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden