High Tea in Waalwijk

Waalwijk is een gemeente in Noord-Brabant en telt meer dan 45.000 inwoners. Wist je dat Waalwijk van oudsher het middelpunt van de Nederlandse schoen- en lederindustrie is? Buiten dat is Waalwijk een gezellige stad in het hart van Brabant met leuke winkels en gezellige restaurants.  Een echte ondernemersstad waar horeca eigenaren ook een High Tea serveren! Wij hebben de locaties voor jou op een rijtje gezet waar je kunt genieten van een lekkere High Tea.

Kijk ook eens bij Den Bosch of Tilburg voor een heerlijke High Tea!

 

 

Waalwijk

Leuke locaties in Waalwijk:

Filtering

Meer over High Tea in Waalwijk

De binnenstad van Waalwijk heeft veel te bieden.  Je kunt er een dagje gaan winkelen, een gezellig terrasje pakken of juist een activiteit doen. Qua activiteiten is  het leuk om naar Epic Escape te gaan. Wil je iets waar je iets over Waalwijk en het verleden kan leren? Ga naar het Nederlands Leder & Schoenen Museum.

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden