High Tea in IJsselstein

IJsselstein is een gezellige stad in de provincie Utrecht. De binnenstad is uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht. De stad wordt afgeschermd door de grachten en stadsmuren. In de binnenstad vind je veel gezellige eettentjes. Hier kun je uiteraard ook terecht voor een lekkere High Tea.
Op High Tea IJsselstein bieden we je een overzicht aan van de leukste High Tea’s, zodat je zelf kunt vergelijken en direct online je reservering kunt maken. Wil je in de buurt van IJsselstein High Tea-en? Bekijk dan ook de locaties in Utrecht, Nieuwegein en Houten.

IJsselstein

Leuke locaties in IJsselstein:

Filtering

Meer over High Tea in IJsselstein

De binnenstad van IJsselstein heeft veel te bieden. Het is niet voor niets een beschermd stadsgezicht. Je kunt veel mooie, bijzondere gebouwen in IJsselstein vinden. Maak een stadswandeling en loop langs de grachten, de stadsmuren, de molen de oude St. Nicolaaskerk, de St. Nicolaasbasiliek de Kasteeltoren en al het andere wat je onderweg tegenkomt. Tijd voor een break? Doe dan een lekkere High Tea bij een van deze locaties in IJsselstein.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Heb je na die heerlijke High Tea wel behoefte aan nog wat beweging? Maak dan een fietstocht door IJsselstein of ga voor een lange wandeling. Weet jij niet zeker waar je IJsselstein kunt vinden? Volg dan rond Kerst vanaf Utrecht de mega kerstboom, die staat namelijk in IJsselstein. De Gerbrandytoren is vanuit de verre verte te zien en wordt rond Kerst omgetoverd tot de Grootste Kerstboom ter wereld. Deze kerstboom is ruim 325 meter hoog en is zelfs te zien in Rotterdam.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden