High Tea Bodegraven

In de provincie Zuid-Holland, in de buurt van Gouda en Alphen aan den Rijn vind je Bodegraven. Bodegraven is een dorpje met ongeveer 20.000 inwoners. Daarnaast is dit een voormalige gemeente, vanaf 2011 werd dit gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zowel in het gezellige stadje als in de mooie groene omgeving van Bodegraven zijn leuke restaurants te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Bodegraven.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Bodegraven? Bekijk dan ook Gouda en Utrecht.

Bodegraven

Leuke locaties in Bodegraven:

Filtering

Meer over High Tea in Bodegraven

De drukte van de randstad en de rust van het platteland: in Bodegraven heb je het beide. In gemeente Bodegraven-Reeuwijk is veel te doen. Net voor Bodegraven vind je de Reeuwijkse Plassen, een prachtig plassengebied waar je kunt wandelen, zwemmen, varen en recreëren.  In de zomer trekken veel mensen in de omgeving hier naartoe voor een dagje genieten van alle mogelijkheden van het water. In mooie dagen van de winter gaan hier velen wandelen.

Elk dorpje heeft zijn eigen karakter. In het centrum van Bodegraven zijn veel winkeltjes, restaurants en cafés gevestigd. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ook buiten de stad, op het platteland, vind je veel leuke horecamogelijkheden. Sommige van deze restaurants lenen zich goed voor een heerlijke High Tea.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Bodegraven en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.