Ik wil reserveren

High Tea Workshop Woerden

 • Op locatie
 • Workshop

High Tea menu

High Tea workshop – €49,00 p.p.

 • Zelf hartige en zoete gerechten/hapjes maken
 • Recepten
 • Aperitiefje
 • Koffie en thee

Algemene info

Samen genieten van een high tea is altijd een feestje. Leuk, lekker en reuze gezellig! Bij deze workshop ga je samen aan de slag om een high tea voor te bereiden. Je leert hoe je typische high tea gerechten en hapjes kunt maken zoals een scone met clotted cream en jam of een komkommer sandwich. Leuk, leerzaam en super lekker om op te eten!

Workshop Factory is van twee vriendinnen, Annemieke Nijburg en Maria Luigia d’Angelo. Beiden wonen in Woerden met hun gezinnen maar daar ligt niet hun oorsprong. Annemieke is geboren en getogen in Wageningen en Maria Luigia komt uit Italië. Het is die achtergrond die van invloed is geweest op het totstandkomen van de Workshop Factory. Beiden weten hoe moeilijk het kan zijn om een nieuw avontuur aan te gaan in een nieuwe omgeving met soms een onzekere toekomst.

Beiden hebben echter ook ervaren hoe fijn het kan zijn als ze daarbij juist een steuntje in de rug krijgen van derden. Die ondersteuning willen zij nu ook graag geven aan anderen die een talent hebben en willen groeien. Aan diegenen die hun talent graag willen delen maar daar geen geschikte ruimte voor hebben. Kortom aan diegenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om zich volledig te kunnen ontplooien!

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Zwanette Koekoek
  13-02-2020
  Onze leerlingen van Zorg en Welzijn gaan elk jaar op een excursie maar dit schooljaar wilde ik in plaats van een bezoek aan een beurs iets anders met mijn leerlingen gaan doen. Zo kwamen wij op het maken van een gezonde High Tea bij de Workshop Woerden terecht! Mijn leerlingen en ik vonden het een groot succes! De locatie is sfeervol en de recepten waren erg lekker, kleurrijk en leuk om te maken!
  Datum van mijn bezoek: 10 februari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10