High Tea Almere

Almere Centrum is benoemd tot ‘Beste Binnenstad 2017-2020’; een goede reden om Almere een keertje te bezoeken. Met zo’n 400 winkels, diverse speciaalzaken en leuke evenementen heeft Almere een gezellig centrum.  Na een dag shoppen kun je op het horecaplein even bijkomen met een lekkere High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties geselecteerd. Wil je meer locaties zien in de buurt van Almere? Bekijk dan ook Lelystad, Hilversum en Amsterdam.

Almere

Leuke locaties in Almere:

Filtering

Meer over High Tea Almere

Met meer dan 440 km aan vrij liggende fietspaden is de fiets de ideale manier om de natuur van Almere te ontdekken. De Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen, bosgebied Almeerderhout, Lumièrepark en Wilgenbos zijn een aantal voorbeelden die de mooie natuur en rust van Almere laat zien. Daarnaast heeft Almere een kustlijn van 42 kilometer met gezellige strandjes voor op de zonnige dagen of om even lekker uit te waaien.

Beroemde architecten zijn in Almere aan de slag geweest. Dit heeft geleid tot mooie moderne gebouwen. Almere staat dan ook op de derde plaats van architectuursteden in Nederland en zelfs op de eerste plaats bij de European New Towns. Aanraders zijn de Rode Donders, The Wave of de Buitenkans en natuurlijk de skyline van Almere. Maak samen met een gids een stadswandeling en ontdek de architectuur. Ook de architectuurstudie in KAF EXPO is een aanrader. Hier zie je Almere in LEGO steentjes.

Fietsen, wandelen, genieten van de natuur en architectuur, een stadswandeling of shoppen. Wat is er nog meer te doen in Almere? Een bezoekje aan het veiligheidsmuseum om op een interactieve manier te leren hoe je een brand moet blussen of een boef te vangen. Of bezoek het theatergezelschap Vis à Vis. Kortom: genoeg te doen in het bruisende Almere. Kom tijdens je bezoek tot rust met een heerlijke High Tea bij één van de leuke locaties.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden