High Tea Hilversum

Hilversum, dé mediastad van Nederland. Radio, televisie, creatieve concepten en technologische ontwikkelingen zijn kenmerkend voor de stad. Ontdek  met een dagje Hilversum wat de stad nog meer te bieden heeft. Geniet daarbij van een lekkere High Tea bij één van de onderstaande locaties. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Hilversum?  Bekijk dan ook eens Utrecht, Zeist, Amersfoort of Almere.

Hilversum

Leuke locaties in Hilversum

Filtering

Meer over High Tea in Hilversum

Hilversum is een stad met bijzondere architectuur. Architecten Dudok, Cuypers en Duiker hebben het stadsbeeld van Hilversum bepaald. Beroemde gebouwen zoals het Raadhuis, de indrukwekkende Sint Vituskerk of de Zonnestraal zijn zeker een bezoekje waard. Als je meer wil weten over de wereld van Dudok kun ja naar het DAC. Hier kun je terecht voor rondleidingen, lezingen en excursies. Ook zijn er mooie routes uitgestippeld om de hoogtepunten van de architecten te ontdekken.

Als je in Hilversum bent, dan kun je een bezoekje aan het Media Park eigenlijk niet missen. Het Media Park is een bedrijventerrein waar televisie- en radioproducties gemaakt worden. Hier vind je onder andere NOS, Talpa, AvroTros en Studio20 (RTL4) waar programma’s zoals The Voice of Holland worden opgenomen. Wil jij meer weten over de media in Hilversum? Breng dan een bezoek aan Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Beeld en Geluid is een museum dat de ontwikkelingen en het verleden van het Nederlandse medialandschap weergeeft.

Hilversum wordt omgeven door prachtige natuur. In en om de stad zijn mooie parken, tuinen en heide te vinden. Maak een wandeling door het Gooisch Natuurreservaat of over de Hoorneboegse Heide. Of kies voor een mooie fietstocht door de bossen van Lage en Hoge Vuursche. In de villawijk in Hilversum is de prachtige botanische tuin ‘Pinetum Blijdenstein’ te vinden.  Genoeg plekken om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Het centrum van Hilversum is een uitstekende plek voor een dagje shoppen. Er is een groot en divers aanbod aan winkels. Van vintage stores tot high fashion en designers tot kleine boetiekjes, voor iedereen is er iets te vinden. Een aanrader is het Marktplein, de Groest en de Kerkbrink. Wanneer het weer minder is, kun je terecht bij Hilvertshof en de Gooische Brink voor een overdekt winkelcentrum. Een dagje shoppen sluit je af met een heerlijke High Tea met de lekkerste taartjes en hapjes.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden