High Tea in Nijmegen

Een week per jaar is Nijmegen het middelpunt van één van de grootste wandelevenementen ter wereld: de Nijmeegse Vierdaagse. Maar ook de rest van het jaar is de stad een bezoek waard. Deze gezellige studentenstad heeft een rijke historie en veel sfeervolle restaurants en cafés. Een High Tea in Nijmegen is de perfecte gelegenheid om gezellig en lekker de middag te beginnen of af te sluiten. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Nijmegen. Bekijk dan eens Arnhem of Elburg.

Nijmegen

Leuke locaties in Nijmegen:

Filtering

Meer over High Tea in Nijmegen

Nijmegen is de perfecte bestemming voor een dagje uit tijdens alle seizoenen van het jaar. In de zomer zitten de terrassen in het centrum vol. Je kunt prachtig wandelen in de omgeving van de stad of een fietstocht maken langs de langste rivier van Nederland, de Linge. Wanneer de temperatuur daalt dan gaan de terrasverwarmers aan en kun je lekker shoppen in het gezellige winkelcentrum. Op écht koude dagen kun je zelfs schaatsen op het centrale plein. In de herfst zijn de bossen in de omgeving van Nijmegen heerlijk om door te struinen. Wil je de stad ontdekken? Doe dan  de historische stadswandeling!

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.  Waar je elke dag kunt genieten van een heerlijke high tea hebben we voor jou in kaart gebracht! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Niet alleen het centrum van de stad leent zich voor een dagje uit, maar ook in de omgeving van Nijmegen is genoeg te zien. Een heel aantal buitenplaatsen, kastelen en musea vertellen meer over de veelbewogen geschiedenis van de streek. Het buitengebied heeft veel te bieden: een prachtige natuur met wijngaarden, strandjes en een Rivierpark. Na een dagje Nijmegen ontdekken kun je een leuk restaurantje uitkiezen in de bruisende binnenstad (of juist buitenaf). Geniet van een heerlijke High Tea en praat na over jullie mooie dag.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden