High Tea Puux

 • Glutenvrij
 • Vegan
 • Afhalen

High Tea menu

High Tea – € 23,00 p.p.

Een heerlijke High Tea box, gevuld met:

 • Proeverij van de homemade taarten
 • Drie broodjes (wisselend)
 • Scone
 • Soepje uit eigen keuken
 • Diverse smaken biologische thee

Het is ook mogelijk om een Vegan High Tea of Glutenvrije High Tea te reserveren

High Tea TO GO – € 23,00 p.p.

Naast nuttigen op locatie bieden we ook de mogelijkheid om een High Tea mee te nemen voor thuis. Deze kan dan maandag t/m zondag tussen 10.00 - 16.00 uur worden opgehaald. Uiteraard ook mogelijk om hiervoor dan een Vegan High Tea of Glutenvrije High Tea te bestellen. 

Algemene info

In het gezellige Nijmegen vind je Puux. Dit is een lunchcafé met een bijzonder verhaal. De eigenaren zijn Karsten en Maria. Karsten komt uit Duitsland, Maria uit Letland. Ze hebben elkaar in Nijmegen ontmoet tijdens hun studententijd. Lang na hun studententijd hoorden ze dat hun favoriete café te koop stond. Ze zeiden hun banen op en kochten het lunchcafé wat nu Puux is. Ze zijn nog druk bezig om Puux helemaal naar hun eigen hand te zetten. In de toekomst willen ze nog veel meer invloeden van hun geboortelanden terug laten komen in het menu. Daarbij blijft de focus op biologische en duurzame streekprodukten. Laat je voor nu vooral verrassen door de lekkere hapjes die ze in jouw High Tea box stoppen! 

Bestel de HighTea.nl Puux cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Ellen Twickler
  17-10-2021
  We hebben genoten van een gevarieerde high tea met volop afwisseling in gezonde gerechtjes. De scones hadden iets te lang in de oven gelegen. Daartegenover stond dat de kersverse \'master\' een flesje bubbels cadeau kreeg.
  Datum van mijn bezoek: 15 oktober 2021
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  9
 • 9.0/10
  Anita Hermsen
  4-10-2021
  Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen de uitleg over de high tea. Er werden verschillende soorten thee op tafel gezet en als wij een ander soort thee wilden proberen konden wij dat aangeven. Wij kregen als eerste een lekker soepje en daarna 3 broodjes naar keuze Vega, zalm en carpaccio, wij raden ze alle drie aan, ze waren overheerlijk. Daarna een lekkere scone en als je denkt dat je vol zit krijg je ook nog een plateau met kleine puntjes verschillende soorten gebak/cake. Kortom een echte aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 1 oktober 2021
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 10/10
  Hans van Hasselt
  12-08-2021
  Op basis van de locatie denk je eerst dat wordt niks. Maar eenmaal binnen werden meer dan verrast. Een uitstekende high tea met verse producten van uitzonderlijke hoge kwaliteit en meer dan genoeg variatie. Kortom een aanrader en als wij weer in de buurt zijn gaan wij dit weer doen.
  Datum van mijn bezoek: 11 augustus 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10