High Tea in Oldenzaal

Oldenzaal is een stad én een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Met ruim 30.000 inwoners is Oldenzaal wel echt een stad te noemen. Deze eeuwenoude stad staat bekend om zijn bourgondische sfeer. Er zijn hier talloze restaurants en cafés te vinden die een goede basis zijn voor een gezellige High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou uitgezocht. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Oldenzaal? Bekijk dan ook eens Enschede. 

 

Oldenzaal

Leuke locaties in Oldenzaal:

Filtering

Meer over High Tea in Oldenzaal

De bekende Twentse gastvrijheid zul je in Oldenzaal ervaren op de gezellige terrassen aan de Groote Markt, in de winkelstraatjes en in alle gezellige restaurantjes eromheen. Oldenzaal is daarom dé stad voor een heerlijke High Tea.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Als je dan toch in Oldenzaal bent, dan kun je beter meteen de stad ontdekken.  Naast alle leuke winkeltjes en horecagelegenheden die je in het centrum vindt, is er veel meer te beleven. Een bezienswaardigheid die overal bovenuit steekt is de St. Plechelmusbasiliek. Deze kerk is rond 1150 gebouwd, in de jaren daarna zijn er nog meer elementen toegevoegd. Het is een kerk met veel historie, die je zeker moet achterhalen. Daarnaast is het Kalheupinkpark ook zeker een bezoekje waard. Deze tuin werd aangelegd voor de Engelse vrouw van een zoon van de familie, waardoor het nu ook wel de Engelse Tuin wordt genoemd. Je kunt prachtige wandelingen maken door dit natuurgebied met bos, weiden en water. Tot slot kun je een bezoek brengen aan recreatiepark Het Hulsbeek, waar wederom veel te beleven is.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden