High Tea in Blaricum

In ‘t Gooi vind je de prachtige plaats en gemeente Blaricum. Bekijk de mooie luxe huizen en rietgedekte boerderijen aan de lange lanen. De drukte zoek je op in het centrum van Blaricum. Je kunt terecht bij verschillende gezellige horecalocaties voor een kopje koffie, thee of een wijntje. Haal een blosje bloemen bij Jelle en een ijsje bij De Hoop. Sluit af met een heerlijke High Tea.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Blaricum?  Bekijk dan ook eens Huizen, Laren, Hilversum of Utrecht.

Blaricum

Leuke locaties in Blaricum:

Filtering

Meer over High Tea in Blaricum

‘t Gooi is natuurlijk dé plek voor beroemdheden en luxe. Dat zie je ook zeker terug in het straatbeeld. Luxueuze huizen en prachtige grote boerderijen kun je spotten langs de lange lanen met grote bomen. Buitenaf is het heerlijk rustig, maar richting het centrum begint het steeds drukker te worden. Gezellige terrassen zitten vol met mensen uit de omgeving; een lekkere lunch met een wijntje of een borrel of diner later op de dag.

Lekker winkelen? Dan zijn er verschillende winkels die je een bezoekje kunt brengen. In Blaricum vind je veelal kleine lokale winkels en boetiekjes. Haal een mooi bloemetje of een bijzondere vaas Bij Jelle. Stop voor een ijsje bij De Hoop en schuif aan voor een High Tea bij Blushing.

Wist je trouwens dat de omgeving van Laren en Blaricum kunstenaars als Mauve en Mondriaan al in het verleden inspireerde? Voor mooie kunst kun je hier dus ook erg goed terecht. Daarnaast kun je ook erg goed de rust opzoeken in Blaricum. Er zijn prachtige heide en bossen waar je erg mooi kunt wandelen. Daarnaast is een rondje door het centrum of de imposante huizen ook een aanrader. Heerlijk gewandeld? Sluit je dag dan af met een heerlijke High Tea bij een van de locaties in Blaricum.

Een heerlijke High Tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Verse scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.