High Tea in Helmond

Helmond, een prachtige stad nabij Eindhoven. De stad staat bekend om zijn markante kasteel, de architectuur en de gezellige terrasjes op de Markt of aan het water. De Brabantse gezelligheid staat hier centraal en dat is goed te merken bij de horeca gelegenheden. Je hebt er een hoop leuke plekjes waar je heerlijk kunt High Tea’en. Wij hebben de leukste plekjes voor je uitgezocht.

Helmond

Leuke locaties in Helmond:

Filtering

Meer over High Tea in Helmond

Een wandeling door het centrum van Helmond is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Helmond heeft een verrassend aanbod aan winkels met bekende winkelketens maar ook een hoop zelfstandige ondernemers. Buiten de winkels om, heb je er ook de Lambertuskerk, het mooie kasteel en de bijzondere architectuur.  Er zijn genoeg leuke dingen te doen in de Brabantse stad!

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

 

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden