High Tea in Loosdrecht

Loosdrecht staat natuurlijk bekend om de Loosdrechtse Plassen. In de achtertuin van Utrecht en Amsterdam is het goed vertoeven op het water. Tijdens het varen even bijkomen onder het genot van een High Tea? Bij verschillende restaurants leg je je boot zo aan en kan je genieten van een High Tea. Waar leg jij je boot aan?

Loosdrecht

Leuke locaties in Loosdrecht:

Filtering

Meer over High Tea in Loosdrecht

De mooiste manier om Loosdrecht te ontdekken is uiteraard op het water. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals roeien, zeilen, suppen of per waterfiets. Ben je zelf niet zo van de watersport? Het is ook mogelijk om een boot te huren, maak een rondvaart of ontdek Loosdrecht op de fiets. Het typische Hollandse landschap en de mooie bezienswaardigheden maken je dag helemaal perfect. Tussen al die leuke activiteiten door kun je even uitrusten bij één van de vele horeca locaties in Loosdrecht.

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden