High Tea in Lelystad

Lelystad kent een hoop leuke restaurantjes. Italiaans, Spaans, Grieks, Turks of Amerikaans je kunt het hier allemaal vinden. Vele van deze restaurants bieden ook een High Tea aan. Wij van High Tea Lelystad hebben de leukste High Tea locaties voor je op een rij gezet.

Lelystad

Leukste High Tea locaties in Lelystad:

Filtering

Meer weten over Lelystad

Een bekend gebied in Lelystad is het Batavia gebied. Dit Batavia gebied, gelegen aan het Markermeer heeft een hoop bezienswaardigheden en activiteiten waar je de hele dag bezig kunt zijn. Loop bijvoorbeeld eens over de dekken van VOC-schip Batavia op de Bataviawerf, neem een kijkje op de zeebodem bij museum Nieuw Land en kom alles te weten over de inpoldering van Flevoland. Je kunt ook een bezoek brengen aan het scheeps-archeologisch depot van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Een ander hoogtepunt is Batavia Stad Fashion Outlet. Één van de grootste outlet stores van Nederland. Kortom: genoeg te doen in het Batavia gebied in Lelystad.

Naast al het shoppen, museumbezoek en rondlopen kan hier natuurlijk ook gegeten worden. Dat is waar High Tea Lelystad om de hoek komt kijken. Reserveer je High Tea van tevoren, zodat je zeker weet dat een plekje beschikbaar is.

Vaak krijgen we de vraag welk tijdstip het beste is om je High Tea te doen. High Tea Lelystad raad je aan om de High Tea rond lunchtijd te nuttigen. De meeste High Tea’s bevatten genoeg om als lunchvervanger te dienen. Dit bespaart je weer wat geld en je voorkomt dat je iets moet weggooien, wat natuurlijk zonde is. Bij de meeste locaties kun je tegenwoordig wel je overgebleven lekkernijen meenemen in een doggybag.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen