High Tea in Lelystad

Lelystad kent een hoop leuke restaurantjes. Italiaans, Spaans, Grieks, Turks of Amerikaans je kunt het hier allemaal vinden. Vele van deze restaurants bieden ook een High Tea aan. Wij van High Tea Lelystad hebben de leukste High Tea locaties voor je op een rij gezet. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Lelystad? Bekijk dan ook eens Almere.

Lelystad

Leukste locaties in Lelystad:

Filtering

Meer weten over Lelystad

Een bekend gebied in Lelystad is het Batavia gebied. Dit Batavia gebied, gelegen aan het Markermeer heeft een hoop bezienswaardigheden en activiteiten waar je de hele dag bezig kunt zijn. Loop bijvoorbeeld eens over de dekken van VOC-schip Batavia op de Bataviawerf, neem een kijkje op de zeebodem bij museum Nieuw Land en kom alles te weten over de inpoldering van Flevoland. Je kunt ook een bezoek brengen aan het scheeps-archeologisch depot van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Een ander hoogtepunt is Batavia Stad Fashion Outlet. Één van de grootste outlet stores van Nederland. Kortom: genoeg te doen in het Batavia gebied in Lelystad.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Naast al het shoppen, museumbezoek en rondlopen kan hier natuurlijk ook gegeten worden. Dat is waar High Tea Lelystad om de hoek komt kijken. Reserveer je High Tea van tevoren, zodat je zeker weet dat een plekje beschikbaar is.

Vaak krijgen we de vraag welk tijdstip het beste is om je High Tea te doen. High Tea Lelystad raad je aan om de High Tea rond lunchtijd te nuttigen. De meeste High Tea’s bevatten genoeg om als lunchvervanger te dienen. Dit bespaart je weer wat geld en je voorkomt dat je iets moet weggooien, wat natuurlijk zonde is. Bij de meeste locaties kun je tegenwoordig wel je overgebleven lekkernijen meenemen in een doggybag.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden