High Tea in Lochem

Lochem is een stad in de Achterhoek met ongeveer 13.000 inwoners. Het groene van Gelderland zie je goed terug rondom Lochem. Trek de natuur in of ontdek alles wat de stad te bieden heeft. Zoals al die restaurants, lunchrooms en barretjes. Sluit jouw dag af met een heerlijke High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties in Lochem uitgezocht.

Wil je meer locaties bekijken in de buurt van Lochem? Zoek dan eens bij Deventer of Zutphen.

Lochem

Leuke locaties in Lochem:

Filtering

Meer over High Tea in Lochem

In de omgeving van Lochem vind je heel veel groen. Deze stad is daarom ook een uitgelezen plek om even de rust op te zoeken. Ga lekker fietsen of wandelen in de omgeving. Bezoek een van de mooie kastelen in de buurt of trek het bos in.  In het natuurgebied van Lochem vind je een stuwwal, op 49 meter hoogte bevindt zich de Lochemse Berg. Verder op ligt de Kale Berg en de Paaschberg. Het is leuk om tijdens jouw wandelroute langs deze bergen te lopen.

Zoek jij liever de drukte op? Ga dan de stad in. Hier vind je veel verschillende leuke winkeltjes en speciaalzaken. Daarnaast kun je ook nog eens een leuk terrasje pakken op de markt. De gezellige horecagelegenheden bieden een goede basis voor een High Tea. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriet.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.