Ik wil reserveren

High Tea Boscafé de Zweef

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €22,50 p.p.

 • Onbeperkt thee: 2,5 uur lang, keuze uit verschillende theesmaken en verse opties zoals munt, sinaasappel, gember en meer!
 • Scones met jam & clotted cream
 • Mix van danish pattiserie, donuts, brownies, wisselend gebak
 • Soepje (keuze uit 2 soorten soepjes, 22cl.)
 • Hartige broodjes
 • Wisselende luxe sandwiches

Zijn er mensen met dieetwensen? Geef deze dan duidelijk door tijdens het maken van de reservering.

Wil je met meer personen reserveren? Dat kan in overleg.

Algemene info

Boscafé de Zweef is het meest sfeervolle boscafé in Nijmegen! Te midden van bosrijk gebied, maar toch met een adembenemend uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub, is boscafé De Zweef een bijzondere plek voor jouw lunch, borrel of feest. Laat je verwennen, ontspan en bewonder de zweefvliegtuigen die opstijgen en landen.

Voor een energieke start van de dag verwelkomt boscafé De Zweef je graag met een smaakvolle cappuccino, voorzien van prachtige latte art, of een klassiek kopje koffie. Geniet van eerlijke koffie met bonen van branderij Peeze, die hun bonen op een klimaatneutrale wijze branden met diep respect voor boeren, natuur en het productieproces. Naast de koffie bieden we heerlijke zoetigheden van Strik, zoals verrukkelijke taartjes.

Geniet bij Boscafé de Zweef van een heerlijke High Tea: een mix van zoete & hartige hapjes.

Bestel de HighTea.nl Boscafé de Zweef cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Loes van der Veer
  15-01-2024
  Hele gezellige en leuke locatie. Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. De High Tea was erg lekker en meer dan voldoende!
  Datum van mijn bezoek: 14 januari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10