Ik wil reserveren

High Tea Brasserie Jolie

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – € 24,50 p.p.

 • Verschillende kleine broodjes (belegd met een combinatie van vlees, Vega en vis)
 • Diverse zoetigheden
 • Kopje soep
 • Onbeperkt thee 

De High Tea dient minimaal één dag van tevoren gereserveerd te worden.

Een glutenvrije of vegan High Tea is mogelijk voor € 4,50 p.p. extra.

Het minimum aantal gasten voor een High Tea bij Brasserie Jolie is 2, het maximum aantal gasten is 6. Brasserie Jolie kan ook voor grotere groepen (boven de 6 personen) een heerlijke High Tea verzorgen, zoals voor bijvoorbeeld een babyshower, maar dit moet in overleg. Een reservering voor grotere groepen wordt dus niet direct bevestigd.

Algemene info

Brasserie Jolie is een plek om te genieten en te ontmoeten. Jong en oud is welkom en vullen samen de ruimte. Er is voor ieder wat wils en er wordt graag rekening gehouden met speciale wensen. Het is er licht en gezellig en er is een zonnig terras. 

Geniet van een High Tea bij Brasserie Jolie en proef de kaart met diverse kleine broodjes, lekkere gebakjes, een kopje soep en natuurlijk onbeperkt thee. Het team van Brasserie Jolie hoopt je snel te verwelkomen! 

Bestel de HighTea.nl Brasserie Jolie cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Anoniem
  16-10-2023
  Ik heb deze High tea van mijn zussen gekregen voor mij verjaardag we hebben heerlijk gegeten. Het brood was gevarieerd belegt en ook de zoet hapje waren heerlijk. En de bediening was erg gastvrij en servers gericht.
  Datum van mijn bezoek: 15 oktober 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.5/10
  Anoniem
  8-03-2023
  Brasserie Jolie ligt zeer centraal in Nijmegen, in Nijmegen - Oost. Het is een kleinschalig restaurant met een gezellige sfeer. De High tea was kwalitatief erg goed, dit is voor herhaling vatbaar.
  Datum van mijn bezoek: 6 maart 2023
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  10
 • 9.0/10
  Ellen Verheijen
  23-01-2023
  Beste medewerkers van Brasserie Jolie, We hebben een heerlijke middag gehad bij jullie! Het eten was ontzettend lekker, en we hebben er super fijn kunnen zitten de hele middag. Leuk en vriendelijk personeel, leuke omgeving, kortom, TOP!
  Datum van mijn bezoek: 21 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9