Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Op een prachtig 19e-eeuws landgoed, tussen de heuvels van Berg en Dal, ligt Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Wanneer je in het moderne à la carte restaurant plaatsneemt kun je genieten van een geweldig uitzicht op het prachtige landgoed. In het restaurant je aanschuiven voor een gezellige High Tea en borrel. 

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Chantal Pinkseren
  12-10-2020
  High Tea was prima verzorgd, voldoende qua hoeveelheid, leuke locatie en wat ons betreft zeker prima.
  Datum van mijn bezoek: 29 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  9