Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Koekjesassortiment
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bijkletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher De Witte Raaf geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4- sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de rand van de badplaats Noordwijk en midden in de Duin- en Bollenstreek bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Het restaurant staat goed bekend in de omgeving en is zeker een bezoek waard. Er wordt verse vis geserveerd, maar er staan natuurlijk ook vleesgerechten en vegetarische schotels op de menukaart. Maar ook voor een borrel of een gezellige High Tea ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighTea.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Janneke Brinkhorst
  21-08-2020
  Was een leuke locatie, lekker gegeten, vriendelijk personeel en komen hier nog eens terug.
  Datum van mijn bezoek: 9 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9