Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Medals in Sittard geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Aan de rand van Winterswijk, midden in de Achterhoek ligt Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Het hotel beschikt over de culinaire hotspot Bar Bistro DuCo waar diverse vis- en vleesgerechten in de Josper houtskooloven bereid worden. Hierdoor krijgen de gerechten een unieke smaaksensatie. In het gezellige restaurant kun je natuurlijk ook aanschuiven voor een High Tea of borrel met verschillende warme en koude hapjes.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Mandy Bunk
  28-08-2020
  Mooie locatie van fletcher, high tea ook zeker goed qua prijs/kwaliteit. Prima dus.
  Datum van mijn bezoek: 22 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8