High Tea Parkoers Zuiderpark

 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €21,50 p.p.

 • Een heldere bouillon
 • Scones met clotted cream en huisgemaakte jam
 • Yoghurtje
 • Mini sandwiches
 • Warme mini hartige quiche
 • Huisgemaakte mini taartjes
 • Onbeperkt thee naar keuze

Algemene info

Parkoers is een lunchroom in het Haagse Zuiderpark. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, een uitgebreide brunch of een smakelijke lunch. Ook is Parkoers dé plek voor een gezellige borrel.

Een (h)eerlijk verhaal

Bij Parkoers gebruiken we bij voorkeur seizoensgebonden producten met een eerlijk verhaal. We werken met verse ingrediënten en onze gerechten komen uit eigen keuken. Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod aan vegetarische lekkernijen. Gezonde gerechten voor elk moment van de dag, daar staat Parkoers om bekend. Natuurlijk hebben we huisgemaakte taartjes voor bij de koffie of de thee. En ook voor een glas wijn of een biertje op het terras moet je bij Parkoers zijn. Kan je meteen genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijk groene omgeving.

Duurzaam!

Uit respect voor het milieu gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, zowel bij onze inkoop als bij wat we onze gasten serveren: geen suikerzakjes maar suiker uit een pot, en losse thee in een hippe rozet. De koffie en thee zijn uiteraard fair trade. Bij Parkoers denken we duurzaam.

Maatschappelijk betrokken

Wat maakt ons nog meer zo bijzonder? Duurzaamheid gaat wat ons betreft niet alleen over het milieu. Duurzaamheid betekent ook dat we maatschappelijk betrokken zijn: Parkoers biedt leerwerkplekken aan jongeren met een arbeidshandicap, die op de ‘normale’ arbeidsmarkt minder gemakkelijk een baan vinden. Met onze leerwerkplekken ondersteunen we hen daarbij. We leiden hen op tot gastvrije en klantvriendelijke medewerkers die met plezier bezig zijn. Zo dragen wij bij aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat vinden we vanzelfsprekend. Dus dat doen we gewoon. Ons motto daarbij is ‘Een beperking hoeft geen beperking te zijn’.

Bestel de HighTea.nl Parkoers Zuiderpark cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.8/10
  Desiree van veen
  14-08-2020
  Van alle high tea\'s die we geprobeerd hebben was dit ronduit de beste. Alles vers , heerlijke smaken. Een heel klein minpuntje, de soep vooraf is erg veel , dat zou bv gehalveerd kunnen worden. We gaan zeker nog eens terug komen. Deze high tea krijgt een dikke 10 !!
  Datum van mijn bezoek: 13 augustus 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  6
  Service
  9
 • 10/10
  Ria Abdalas
  6-08-2020
  Er was iets fout gegaan met de reservering, maar dit is tot volle tevredenheid opgelost.ik en mijn gasten hebben van iedere hap genoten, ook de met verse groenten uit de tuin van de kok gemaakte soep was overheerlijk, zo kan ik wel doorgaan met de heerlijke broodjes met zalm en kaas met heerlijke garnering, de bietenwraps ook een succes, vooral voor de kleinkinderen. Dikke pluim voor Parkoers en vergeet niet de vriendelijke bediening en gezelligheid.
  Datum van mijn bezoek: 5 augustus 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.0/10
  Kitty Janssen
  18-12-2019
  Wat een positieve verrassing, dit is een erg uitgebreide high tea die de prijs zeker waard is.
  Datum van mijn bezoek: 12 december 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9