High Tea Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

  High Tea menu

  High Tea – €29,95 (2 personen)

  • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
  • Koekjesassortiment
  • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
  • Onbeperkt thee (of koffie)

  Algemene info

  Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bijkletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Carlton geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4- sterren hotels. Je betaalt totaal maar €29,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Midden in Zeeland ligt het gezellige Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen. Het sfeervolle restaurant is het visitekaartje van het hotel. Je geniet hier van onder meer een uitgebreid ontbijtbuffet, lichte lunches, à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten. Maar ook voor een borrel of een gezellige High Tea ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

  Bestel de HighTea.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar