Ik wil reserveren

High Tea Brownies&downieS Roermond

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – € 27,45 p.p.

  • Huisgemaakt soepje
  • Amuse
  • Hartige ronde
  • Zoete ronde
  • Onbeperkt thee

  Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Vegan High Tea of Glutenvrije High Tea (+€3,50). Geef dit wel duidelijk aan bij de reservering. 

  Algemene info

  Kom jij ook kijken bij het mooiste plein van Roermond, het Munsterplein? Sinds 16 december 2014 heeft Brownies&downieS Roermond haar deuren open staan en staat de koffie met een ambachtelijk stukje gebak voor je klaar. Uiteraard vind je op de uitgebreide lunchkaart ook heerlijke soepen, salades en diverse broodjes, alles met liefde bereid door de chef-kok! Met een goed glas wijn in de hand en uitzicht op de Munsterkerk is het op en top genieten! Ze staan voor service met een glimlach, en de jongens en meiden zullen je met veel enthousiasme welkom heten.

  Ga jij voor de High Tea? Dan word je ontvangen met een huisgemaakt soepje en een amuse. Vervolgens proef je van een hartige ronde met bijvoorbeeld sandwiches, wraps en meer lekkers. Natuurlijk met als afsluiter een heerlijke zoete ronde met taartjes, brownies en meer! De High Tea is inclusief onbeperkt thee en heerlijke smaakjes.

  Bestel een HighTea.nl Brownies&downieS cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.5/10
   Peter Verheijen
   1-02-2024
   Leuk en gezellig team, waarbij begeleidster mooi op de achtergrond stuurden en de door hen begeleide mensen de horecawetkzaamheden zelfstandig lieten doen. Dit deden zij met veel overtuiging en zeer professioneel. Zelfs gasten uit Duitsland werden op zeer professionele wijze in het Duits te woord gestaan. Het eten was super.
   Datum van mijn bezoek: 31 januari 2024
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 10/10
   Anoniem
   6-07-2023
   Mijn zus en ik hebben genoten van een goed verzorgde high tea. Het totaal plaatje klopte helemaal, goede bediening, lekker eten en een fijne plek om te zitten. Nogmaals onze complimenten.
   Datum van mijn bezoek: 5 juli 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 9.0/10
   Daisy Bergs
   3-04-2023
   Was een heerlijke en goed verzorgde high tea zeker voor herhaling vatbaar
   Datum van mijn bezoek: 2 april 2023
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   9
   Service
   9
  • 8.0/10
   Emma
   17-02-2023
   Mooie plek met een hele gezellige sfeer. Hapjes waren erg lekker en we werden goed geholpen door de vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader.
   Datum van mijn bezoek: 16 februari 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8