Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Resort-Hotel Zutphen

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Resort-Hotel in Zutphen geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Gelegen op een unieke locatie, nabij de historische stad Zutphen en met natuur in de achtertuin vindt u het luxe Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Bij dit hotel kun je rekenen op een heerlijk verblijf, mede door de sfeervolle brasserie. Hier kun je namelijk aansluiten voor een culinair diner, uitgebreid ontbijtbuffet maar ook voor een gezellige High Tea of borrel. 

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Marianne Klaassen
  12-10-2020
  Wij waren toevallig in dit hotel, was een prima high tea, vriendelijk personeel, leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 28 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8