Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Rijsserberg in Rijssen geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Bovenop de Overijsselse Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld vind je Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Het hotel beschikt over een culinair en gezellig restaurant waar heerlijke gerechten geïnspireerd door de klassiek, Franse keuken worden geserveerd. Naast de uitgebreide kaart zijn er ook mogelijkheden om te genieten van kleine hapjes tijdens een High Tea of een borrel.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Yvette Uden
  5-09-2020
  Hadden onszelf getrakteerd op een high tea na een lange wandeling. Voor ons een ideale stop zodat we er weer tegenaan konden.
  Datum van mijn bezoek: 2 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8