High Tea Vlaamsch Broodhuys Vughterstraat

  *** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  Heb je ook wel eens dat je iemand ontmoet en dat het lijkt alsof je die persoon al jaren kent? Wij hebben dat met Den Bosch. Pas in 2015 werd hier, op de Vughterstraat, ons eerste Baker's Café buiten de Randstad geopend. De sfeer was direct goed en we voelen ons hier nu al helemaal thuis. In Bourgondisch Brabant houden de mensen van gezelligheid en lekker eten, en we zijn er dan ook trots op dat we ook hier met open armen ontvangen zijn.

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.0/10
   Anoniem
   4-03-2020
   Gezellige sfeer. Heerlijk gegeten van super lekkere gerechtjes! Wel midden in centrum dus lastig parkeren.
   Datum van mijn bezoek: 3 maart 2020
   Eten & drinken
   7
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   10
   Service
   8
  • 8.0/10
   Anoniem
   16-12-2019
   We hebben heel erg genoten van alle lekkere gerechtjes van de High Tea. Zeker een aanrader..
   Datum van mijn bezoek: 15 december 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 9.0/10
   Anoniem
   17-11-2019
   Een fijne middag gehad bij het Vlaamsch Broodhuys. High tea was heel goed en veel! Ongelimiteerd thee in allerlei verschillende smaken. Soepje vooraf, daarna een broodplank met hartige belegsels en kleine zoete hapjes. Daarbij lekker stevig, vers, bruin brood. We kregen uiteindelijk niet alles op, maar we mochten meenemen wat over was gebleven. Voor een high tea is dit zeker een geschikte locatie! Tip: we hadden in de online aanmelding gezet dat we het liefst vegetarisch aten, maar er zaten toch twee belegsels bij met kip en vis. We wilden niet moeilijk doen en hebben er niks van gezegd, maar het is wel fijn als er bijvoorbeeld wordt aangegeven als het niet helemaal vegetarisch kan. Overigens schatten we in dat de bediening er meteen iets aan zou hebben gedaan als we er wel een opmerking over hadden gemaakt.
   Datum van mijn bezoek: 16 november 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 8.5/10
   Veronique
   9-08-2019
   Prima high tea, was heerlijk. Niet de meest goedkope maar niet erg als je voor kwaliteit wilt betalen. Vriendelijk personeel!
   Datum van mijn bezoek: 3 augustus 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   9