High Tea Vlaamsch Broodhuys Vughterstraat

 • Afhalen

High Tea menu

High Tea – € 22,50 p.p.

 • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
 • Heerlijke scones met clotted cream en jam
 • Vers taartje uit onze patisserie
 • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

High Tea To Go – € 22,50 p.p.

Inhoud voor 2 personen:

 • 4x belegde hartige boterham (in 2-en gesneden)
 • 6x zoetigheid
 • 2x scone
 • bakje clotted cream met jam
 • theezakjes
 • verpakt in een houten kistje

Geef aan bij de reservering wanneer je de High Tea Box wil komen afhalen. Je kunt de box bestellen vanaf 2 personen. 

Algemene info

Heb je ook wel eens dat je iemand ontmoet en dat het lijkt alsof je die persoon al jaren kent? Wij hebben dat met Den Bosch. Pas in 2015 werd hier, op de Vughterstraat, ons eerste Baker's Café buiten de Randstad geopend. De sfeer was direct goed en we voelen ons hier nu al helemaal thuis. In Bourgondisch Brabant houden de mensen van gezelligheid en lekker eten, en we zijn er dan ook trots op dat we ook hier met open armen ontvangen zijn.

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Mariek Van der Drift
  10-10-2021
  De high tea met 2 lieve vriendinnen was super lekker, stond op de gereserveerde tijd gezellig gedekt klaar, en was absoluut voldoende. Zowel zoet als hartig was heerlijk. Aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 8 oktober 2021
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 9.0/10
  Lenneke Ostendorf
  29-08-2021
  Het was een hele goede en lekker high tea. Je krijgt eerst een plankje met brood met verschillend beleg. Was erg lekker en dingen die je normaal niet zou eten. Omdat wij kleine eters zijn hadden we bewust niet direct al het brood opgegeten. Degene die de high tea verzorgde was juist aan het wachten met de volgende plank (zoet) totdat wij het brood op hadden. We hadden niet alles op, maar kregen een doosje mee om wat over was mee te nemen. Het was wel jammer dat wij de enige in de zaak waren, dan mis je wel een beetje de sfeer, maar daar kon de organisatie uiteraard niet aan doen. Overall geslaagde high tea.
  Datum van mijn bezoek: 28 augustus 2021
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  9
 • 7.3/10
  Anoniem
  20-04-2021
  Prima high tea, goed rekening gehouden met wensen! Ondanks dat we niet de ervaring van een echte high tea hadden vanwege afhalen door Corona, toch goede ervaring.
  Datum van mijn bezoek: 19 april 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  1
  Service
  10
 • 8.8/10
  Anoniem
  16-03-2021
  Heerlijke high tea met lekkere zoetigheden en vers belegde stukjes brood!
  Datum van mijn bezoek: 13 maart 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9
 • 8.0/10
  Anoniem
  4-03-2020
  Gezellige sfeer. Heerlijk gegeten van super lekkere gerechtjes! Wel midden in centrum dus lastig parkeren.
  Datum van mijn bezoek: 3 maart 2020
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  10
  Service
  8
 • 8.0/10
  Anoniem
  16-12-2019
  We hebben heel erg genoten van alle lekkere gerechtjes van de High Tea. Zeker een aanrader..
  Datum van mijn bezoek: 15 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 9.0/10
  Anoniem
  17-11-2019
  Een fijne middag gehad bij het Vlaamsch Broodhuys. High tea was heel goed en veel! Ongelimiteerd thee in allerlei verschillende smaken. Soepje vooraf, daarna een broodplank met hartige belegsels en kleine zoete hapjes. Daarbij lekker stevig, vers, bruin brood. We kregen uiteindelijk niet alles op, maar we mochten meenemen wat over was gebleven. Voor een high tea is dit zeker een geschikte locatie! Tip: we hadden in de online aanmelding gezet dat we het liefst vegetarisch aten, maar er zaten toch twee belegsels bij met kip en vis. We wilden niet moeilijk doen en hebben er niks van gezegd, maar het is wel fijn als er bijvoorbeeld wordt aangegeven als het niet helemaal vegetarisch kan. Overigens schatten we in dat de bediening er meteen iets aan zou hebben gedaan als we er wel een opmerking over hadden gemaakt.
  Datum van mijn bezoek: 16 november 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.5/10
  Veronique
  9-08-2019
  Prima high tea, was heerlijk. Niet de meest goedkope maar niet erg als je voor kwaliteit wilt betalen. Vriendelijk personeel!
  Datum van mijn bezoek: 3 augustus 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9