Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Bar Bistro DuCo Leeuwarden (by Fletcher) geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar €32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea bon waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

Midden in het centrum van de hoofdstad van Friesland is het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof gelegen. Het hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e eeuw. Het hotel beschikt over de gloednieuwe culinaire hotspot Bar Bistro DuCo. Hier geniet je tijdens een gezellige High Tea van heerlijke koude- en warme hapjes, zoete- en hartige lekkernijen en onbeperkt thee en koffie.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Maaike Visser
  21-08-2020
  Was een leuke high tea voor een prima prijs, heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en een gezellige middag gehad. Prima!
  Datum van mijn bezoek: 19 augustus 2020
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8