Ik wil reserveren

High Tea Restaurant Craft

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €29,50 p.p.

 • Heerlijk soepje met brood, een wrapje en bruchetta
 • Warme en hartige items (wisselend met het seizoen) 
 • Plateau met zoete lekkernijen 
 • Onbeperkt thee

Urenlang genieten van zoete en hartige snacks samen met de lekkerste thee smaken? De High Tea van Restaurant Craft is een uitgelezen kans om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s. De High Tea is verdeeld over 3 gangen. Als eerste geniet je van een ronde met een heerlijk soepje, brood, wrapje en bruschetta. Daarna verschillende heerlijke warme en hartige items, wisselend met het seizoen. Tot slot een plateau met zoete lekkernijen.

Glutenvrij/vegan is een optie. Geef dit wel duidelijk aan bij de reservering.

Algemene info

Laat je verwennen bij restaurant Craft, een bijzondere, behaaglijke plek in Hotel 46. Hotel 46, gelegen in het dorpsgroen midden in de Brabantse Kempen, is een modern hotel met een warme uitstraling. Aan de voorzijde van restaurant Craft ligt een terras, dat uitzicht biedt op de mooie omgeving van Wintelre en de Sint-Willibrorduskerk. Op het terras kun je onder het genot van een hapje en drankje genieten van het uitzicht en de frisse buitenlucht. Samen met hotelgasten, buurtbewoners en toevallige passanten.

Bestel de HighTea.nl Restaurant Craft cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 6.5/10
  Anoniem
  13-03-2023
  Mooi restaurant met goeie sfeer. De high tea was prima. Thee werd goed aangevuld en soep en broodjes waren lekker, maar niet speciaal. Niet alles was huisgemaakte, denk aan mini worstenbroodjes. Helaas zaten er bij de laatste gang (zoet) geen huisgemaakte producten.
  Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
  Eten & drinken
  5
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 9.0/10
  Anoniem
  9-02-2023
  Mooie locatie en een fijne sfeer en super bediening en lekker eten. voor herhaling vatbaar
  Datum van mijn bezoek: 8 februari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9