Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Heidehof geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea bon waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

In ‘de sportstad van het Noorden’, Heerenveen, is Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof gelegen. Voor een gezellige High Tea, heerlijk lunch en smaakvol diner kunt je terecht in het sfeervolle à la carte restaurant. De keuken is Frans georiënteerd, maar je vindt ook typisch Fryske gerechten op de kaart. In de hotelbar kunt u in de avond terecht voor een ‘afzakkertje’.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Inge
  28-08-2020
  Prima locatie voor high tea voor prima prijs, lekker gegeten, vriendelijk personeel en een gezellige middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 22 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8