Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult. geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden, bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. In het à la carte restaurant van het hotel kun je terecht voor een heerlijke lunch, gezellige High Tea of een voortreffelijk diner. Laat je in een sfeervolle ambiance verrassen door de culinaire creaties van de chef-kok. 

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Robin Streng
  21-08-2020
  Gecombineerd met wandeling in de bossen, leuke high tea, vriendelijk personeel prima.
  Datum van mijn bezoek: 19 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8