Ik wil reserveren

High Tea Lunchroom de Katterug

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 25,50 p.p.

Proef tijdens 4 rondes hapjes van Katterug. Hierbij geniet je van allerlei verschillende zoete en hartige hapjes. Uiteraard met thee. Laat je verrassen! Vegetarisch is mogelijk, geef dit wel duidelijk door bij de reservering. 

Algemene info

In het hartje van Tilburg is sinds 1975 Lunchroom de Katterug gevestigd aan het Stadhuisplein. Door de ontzettend gevarieerde kaart is er voor ieder wat wils, koffie met gebak, borrelen, kleine kaart, luxe belegde broodjes, dinerkaart en uiteraard de high tea. Gastvrijheid, gezelligheid en snelheid staan hoog in het vaandel. Kortom een prima plek om tussen het shoppen door even te relaxen.

Bijna alle producten worden geleverd door lokale leveranciers. Hierdoor houden xe de schakel kort en hebben ze oog op de herkomst van de producten. Elke leverancier heeft een uniek product en heeft op zijn eigen manier een bijdrage aan een duurzame samenleving. Dit proef je terug in de producten en daardoor ook in de heerlijke high tea!

Bestel een HighTea.nl Katterug cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Anoniem
  29-08-2023
  Heerlijk en fijn terras in het centrum van Tilburg. We hebben genoten van de High Tea: alles smaakte heerlijk! Personeel is erg vriendelijk. We komen zeker nog eens terug.
  Datum van mijn bezoek: 26 augustus 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  9