High Tea Vlaamsch Broodhuys Middenweg

  *** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  Vlaamsch Broodhuys in een nieuw jasje! Deze recent geopende winkel is te vinden op de Middenweg in Amsterdam. Ontbijt, lunch én high tea behoort hier tot de mogelijkheden: de gehele dag door eten uit de keuken van Dimitri. 

  Het filiaal is vooraf aan de opening volledig onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. De uitstraling van een Franse bistro maar dan in een modern jasje. De marmeren bar en klassieke lichtbollen met messing afwerking maken deze plek extra sfeervol. 

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.3/10
   Wietske Koers
   19-01-2020
   Erg lekkere high tea. Super vriendelijk personeel en lekkere hapjes. Meer hartig dan zoet.
   Datum van mijn bezoek: 18 januari 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   9
   Service
   10
  • 8.8/10
   Femke
   8-09-2019
   Aanrader! Was een heerlijke high tea die super vers was, prima locatie en vriendelijk personeel. Wat ons betreft zeker goed een geslaagde middag.
   Datum van mijn bezoek: 6 september 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   9
   Service
   9