High Tea Vlaamsch Broodhuys Vijzelstraat

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  In november 2006 opende ons Baker's Café aan de Vijzelstraat, toen onze derde winkel in Amsterdam. Het pand bestaat eigenlijk uit drie piepkleine pandjes die aan elkaar gekoppeld zijn, waarmee het een echte Amsterdamse uitstraling heeft gekregen. Dit Baker's Café bevindt zich in een drukke straat met veel verkeer, zoals fietsende forensen die bij ons een snel en gezond ontbijt komen halen, of alvast het brood komen halen voor op kantoor. 

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  • 8.5/10
   Catharina Moessel
   31-07-2019
   Heerlijk gegeten met mijn vriendin samen. Vriendelijk personeel en high tea was echt ook prima, aanrader wat mij betreft als je zekerheidje wilt dat het goed is!
   Datum van mijn bezoek: 27 juli 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   9
  Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen