High Tea Vlaamsch Broodhuys Eerste Constantijn Huygensstraat

 • Afhalen

High Tea menu

High Tea To Go – € 22,50 p.p.

Inhoud voor 2 personen:

 • 4x belegde hartige boterham (in 2-en gesneden)
 • 6x zoetigheid
 • 2x scone
 • bakje clotted cream met jam
 • theezakjes
 • verpakt in een houten kistje

Geef aan bij de reservering wanneer je de High Tea Box wil komen afhalen. Je kunt de box bestellen vanaf 2 personen. 

Let op: tijdelijk bij deze locatie alleen afhalen (TO GO)!

Algemene info

Ons Baker's Café aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 64 is niet alleen de grootste van allemaal, het was ook de eerste met een volwaardig Baker’s Café. De deuren werden in 2009 geopend, niet alleen voor de dagelijkse broodschappen, maar ook om ter plekke te kunnen genieten van een volledig ontbijt- en lunchmenu. Deze toevoeging was zo’n groot succes dat het Baker’s Café inmiddels een vertrouwde invulling geeft aan al onze vestigingen. In juni 2015 is deze locatie grondig verbouwd en is het hier, al zeggen we het zelf, nóg gezelliger geworden. Een grote ruimte met veel licht, maar toch intiem dankzij de warme kleuren, de heerlijke geur van vers gebrande koffie en natuurlijk het lekkerste zuurdesembrood.

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Anoniem
  17-01-2021
  High Tea voor thuis tijdens corona besteld om een keer wat anders te doen met binnen zitten, een enorme aanrader. Echt van genoten! Heerlijke smeersels op brood en erg lekker brood. De desserts waren verrassend lekker.
  Datum van mijn bezoek: 16 januari 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  10
  Service
  8
 • 9.3/10
  Carlijn Hudepohl
  6-01-2020
  Gisteren een heerlijke high tea gehad bij Vlaamsch Broodhuys! Uitgebreid assortiment, met heerlijke smeersels en lekkere taartjes. We hebben genoten!
  Datum van mijn bezoek: 5 januari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  7
 • 8.3/10
  Bianca Breght
  11-07-2019
  Als je voor zekerheid wil gaan met uitstekend eten dan is deze locatie een aanrader, niet de goedkoopste maar je krijgt er ook wel iets voor terug.
  Datum van mijn bezoek: 23 juni 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8