High Tea Vlaamsch Broodhuys Eerste Constantijn Huygensstraat

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  Ons Baker's Café aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 64 is niet alleen de grootste van allemaal, het was ook de eerste met een volwaardig Baker’s Café. De deuren werden in 2009 geopend, niet alleen voor de dagelijkse broodschappen, maar ook om ter plekke te kunnen genieten van een volledig ontbijt- en lunchmenu. Deze toevoeging was zo’n groot succes dat het Baker’s Café inmiddels een vertrouwde invulling geeft aan al onze vestigingen. In juni 2015 is deze locatie grondig verbouwd en is het hier, al zeggen we het zelf, nóg gezelliger geworden. Een grote ruimte met veel licht, maar toch intiem dankzij de warme kleuren, de heerlijke geur van vers gebrande koffie en natuurlijk het lekkerste zuurdesembrood.

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  • 8.3/10
   Bianca Breght
   11-07-2019
   Als je voor zekerheid wil gaan met uitstekend eten dan is deze locatie een aanrader, niet de goedkoopste maar je krijgt er ook wel iets voor terug.
   Datum van mijn bezoek: 23 juni 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8