Ik wil reserveren

High Tea Vlaamsch Broodhuys Stadionplein

 • Op locatie
 • Afhalen

High Tea menu

High Tea – € 27,50 p.p. 

 • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
 • Heerlijke scones met clotted cream en jam
 • Verse taartjes uit onze patisserie
 • Onbeperkt thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

High Tea To Go – € 23,00 p.p.

Inhoud voor 2 personen:

 • 4x belegde hartige boterham (in 2-en gesneden)
 • 6x zoetigheid
 • 2x scone
 • bakje clotted cream met jam
 • theezakjes
 • verpakt in een houten kistje

Geef aan bij de reservering wanneer je de High Tea Box wil komen afhalen. Je kunt de box bestellen vanaf 2 personen. 

Algemene info

In juni 2016 openden we onze eerste Baker's Café in Amsterdam Zuid, een nieuwe buurt met veel mooie kwaliteitswinkels waar we met veel trots tussen staan. De meeste Vlaamsch Broodhuys Baker's Cafés bevinden zich in oude, karakteristieke panden, daarom is het juist zo leuk dat we hier gevestigd zijn in mooie, moderne nieuwbouw. Dankzij de hoge plafonds en de grote glazen ramen kunnen voorbijgangers het hele Baker’s Café overzien. Deze frisse, lichte ruimte vult zich met de geur van versgebakken brood en we voelen ons helemaal thuis. We verwelkomen je graag op deze prachtlocatie.

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment en tot slot scones en clotted cream. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri’s Favorieten.

Bij Vlaamsch Broodhuys word je goed verwend met onbeperkt thee, heerlijke diverse soorten belegde zuurdesem boterhammen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boerenkipsalade, gerookte zalm en avocado. Daarnaast kun je genieten van verse taartjes uit onze patisserie en natuurlijk heerlijke scones met clotted cream en jam.

Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 5.8/10
  Anoniem
  10-03-2024
  bediening was erg vriendelijk, ruimte komt nogal rommelig over kwaliteit van het eten was prima maar vond het niet de prijs waard.
  Datum van mijn bezoek: 9 maart 2024
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  4
  Service
  7
 • 9.0/10
  Judith van Dijk
  21-12-2022
  Heerlijke High Tea. We hebben genoten! Goede verzorging en vriendelijke bediening.
  Datum van mijn bezoek: 20 december 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 5.0/10
  Anoniem
  19-09-2022
  Ondanks dat we gereserveerd hadden en een bevestiging ontvangen, stond er geen tafel klaar. Ook was er aangegeven geen Vis te willen, maar bijna alle broodjes hadden tonijnsalade. Theewater was veel te weinig, we kregen met z'n vieren een potje voor twee personen. Tevens moesten we de gebakjes zelf verdelen, maar van de meeste waren er maar twee of zelfs 1. Wat we kregen was echter wel smaakvol en lekker. We gaven dus maar de schuld aan de drukte van het weekend
  Datum van mijn bezoek: 18 september 2022
  Eten & drinken
  5
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  7
  Service
  3
 • 8.5/10
  Betty Kruzinga
  30-11-2021
  Heerlijk getea-d, heerlijke thee-en, gekookt water werd steeds aangevuld... Afwisseling hartig-zoet is okee..te beginnen met hartige boterhammen, lekker! De ruimte zou wat schoner kunnen, meer vegen.... Het toiletpapier op de damestoilet aanvullen svp..
  Datum van mijn bezoek: 29 november 2021
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 8.5/10
  Yilda
  6-03-2020
  Prima high tea, qua concept niets aan veranderen. Leuke middag gehad met vriendin samen.
  Datum van mijn bezoek: 22 februari 2020
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 6.0/10
  Sandra Sahusilawani
  18-01-2020
  High tea online gereserveerd, bij aankomst keek het personeel ons erg vragend aan en moest even overleggen? High tea zelf was heerlijk en ruim voldoende voor 2. Alles van goede kwaliteit zoals je verwacht. Er wordt niks extra’s gedaan op het tafeltje zelf, tafel was ook Niet gereserveerd en we hebben moeten vragen of ze hem wilde schoonmaken toen de soep kwam, ook om bestel & servetten. Dus aan service nog wat werk, hoewel niet veel aandacht verder voor presentatie wel erg van genoten.
  Datum van mijn bezoek: 17 januari 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  5
  Service
  4
 • 8.3/10
  Claudia Megan
  16-07-2019
  Heerlijk gegeten, was een gezellige dag met vriendelijk personeel en lekker vers. Ruime locatie en makkelijk te bereiken.
  Datum van mijn bezoek: 13 juli 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8