High Tea Vlaamsch Broodhuys Stadionplein

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  In juni 2016 openden we onze eerste Baker's Café in Amsterdam Zuid, een nieuwe buurt met veel mooie kwaliteitswinkels waar we met veel trots tussen staan. De meeste Vlaamsch Broodhuys Baker's Cafés bevinden zich in oude, karakteristieke panden, daarom is het juist zo leuk dat we hier gevestigd zijn in mooie, moderne nieuwbouw. Dankzij de hoge plafonds en de grote glazen ramen kunnen voorbijgangers het hele Baker’s Café overzien. Deze frisse, lichte ruimte vult zich met de geur van versgebakken brood en we voelen ons helemaal thuis. We verwelkomen je graag op deze prachtlocatie.

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Claudia Megan
   16-07-2019
   Heerlijk gegeten, was een gezellige dag met vriendelijk personeel en lekker vers. Ruime locatie en makkelijk te bereiken.
   Datum van mijn bezoek: 13 juli 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8