High Tea Ubica Utrecht

 • Glutenvrij
 • Suikervrij

High Tea menu

High Tea – €21,- p.p.

 • In een zeer sfeervolle wijnkelder
 • 2 uur lang onbeperkt Slow Tea
 • Planken met verschillende zoetigheden

High Tea uitgebreid – €24,- p.p.

 • In onze zeer sfeervolle wijnkelder
 • 2 uur lang onbeperkt Slow Tea
 • Planken met verschillende zoetigheden en fingersandwiches 

Algemene info

Bij Ubica kan er in de zeer sfeervolle wijnkelder genoten worden van een High Tea, High Beer of High Wine. Voor gezelschappen tot 35 personen bieden ze de mogelijkheid om aan een lange tafel te genieten van heerlijke happen uit eigen keuken. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon gezellig samen komen High Tea-en. Met mooi weer wordt er een lekker plekje voor je klaargemaakt op het terras.

Tijdens de High Tea van Ubica Utrecht krijg je een groot aanbod aan verschillende theesoorten: een theedoos met Slow Tea en verse munt en gember. Als jij rustig plaatsneemt en een kopje thee inschenkt komt het personeel vertellen wat je kunt verwachten. Er wordt een grote plank vol met hapjes neergezet. Hierop liggen allerlei verschillende zoete hapjes zoals taartjes, brownies en fruit. Als je voor de uitgebreide High Tea kiest, krijg je ook nog verschillende sandwiches en andere broodjes.

Wil jij meer weten over de High Tea bij Ubica? Lees dan over ons bezoek aan Ubica Utrecht.

Bestel de HighTea.nl Ubica cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Anoniem
  31-07-2021
  Echt super , lekker eten en dus lekker genoten!
  Datum van mijn bezoek: 30 juli 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Anoniem
  13-07-2021
  Vriendelijk ontvangen, leuke plek. High tea niet te veel, mooie balans in hartige en zoete happen. Heel erg lekker!
  Datum van mijn bezoek: 9 juli 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Anoniem
  7-09-2020
  De High tea is qua smaak heel erg lekker. Alleen vonden wij alledrie dat de hoeveelheid erg weinig was in verhouding tot de prijs (€24,-). Het was geen volwaardige lunch en/of High Tea.
  Datum van mijn bezoek: 6 september 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  2
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Saskia van Schaik
  29-08-2020
  Vandaag heb ik samen met een vriendin een High Tea besteld bij Ubica in Utrecht! Mijn eerste reactie is: Top! De High Tea is goed verzorgd, naast de leuke theepot die geheel in stijl was, is er genoeg keuze voor een thee smaakje. Hier kon ook onbeperkt gebruik van gemaakt worden! De hapjes waren over heerlijk! Wij hadden de luxe versie met ook hartige hapjes, de combinatie tussen hartig en zoet was hierbij perfect. Mijn favoriet was het broodje met mozarella, tomaat en pesto! Het wordt op een mooie plank opgediend waardoor de High Tea niet zo\'n tuttige uitstraling heeft. Ook was de hoeveelheid van de hapjes goed. Daarnaast werkt er bij Ubica zeer gastvrij personeel die makkelijk benaderbaar is voor vragen of bestellingen. Mocht je een allergie hebben dan houden ze hiermee ook zeker rekening. Wat ook heel fijn is dat Ubica op een top locatie zit in Utrecht wat voor ons met het OV heel makkelijk bereikbaar was. Bedankt Ubica en het gezellige personeel voor de leuke middag! We komen snel nog een keer terug om te gaan genieten van jullie heerlijke eten!
  Datum van mijn bezoek: 28 augustus 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.5/10
  Anoniem
  19-08-2020
  Thee was erg lekker je had ook verschillende soorten waar je uit kon kiezen veel keus. Qua eten hadden wij er wel wat meer verwacht van dan één plank terwijl op internet stond planken was daarentegen erg lekker en huisgemaakte gebakjes kreeg je. Alleen voor €42.00 bij elkaar vonden wij het niet waard voor wat je daarvoor kreeg.
  Datum van mijn bezoek: 18 augustus 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  4
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 7.0/10
  Anoniem
  3-08-2020
  Personeel was heel vriendelijk, maar de high tea zelf viel tegen. De planken met zoetigheden bleek één plank met een aantal kleine stukjes (lekker) gebak te zijn. We konden wel onbeperkt thee drinken. Een erg dure high tea voor wat je krijgt.
  Datum van mijn bezoek: 1 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  4
  Sfeer
  7
  Service
  9
 • 10/10
  Anoniem
  10-11-2019
  Was heel erg lekker! Onbeperkt thee en de pot werd super snel bijgevuld??
  Datum van mijn bezoek: 9 november 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10