High Tea Vlaamsch Broodhuys Twijnstraat

 • Afhalen

High Tea menu

High Tea – € 22,50 p.p. 

 • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
 • Heerlijke scones met clotted cream en jam
 • Vers taartje uit onze patisserie
 • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

High Tea To Go – € 22,50 p.p.

Inhoud voor 2 personen:

 • 4x belegde hartige boterham (in 2-en gesneden)
 • 6x zoetigheid
 • 2x scone
 • bakje clotted cream met jam
 • theezakjes
 • verpakt in een houten kistje

Geef aan bij de reservering wanneer je de High Tea Box wil komen afhalen. Je kunt de box bestellen vanaf 2 personen. 

Algemene info

De Twijnstraat is de oudste winkelstraat van Utrecht en ligt midden in het Museumkwartier. Een knus, intiem stadsstraatje waar je meteen verliefd op wordt. In 2015 werd hier ons tweede Baker's Café van Utrecht geopend, en we voelen ons hier nu al ontzettend thuis. De straat doet aan als een dorp in de stad, waar iedereen elkaar kent en waar kleine ondernemers hun unieke producten aanbieden, terwijl het toch niet ver verwijderd is van het drukkere centrum. Het Bakers Café is kleiner dan op de Nachtegaalstraat, en biedt een warme en vriendelijke sfeer. Een unieke locatie, en zeker een bezoekje waard. 

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Paula de Graaf Brouns
  27-09-2021
  De High Tea was perfect. De slingers voor mijn verjaardag hadden ze opgehangen, kaarsjes aangestoken en het was overheerlijk. Bediening kon niet beter.
  Datum van mijn bezoek: 26 september 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.5/10
  Anoniem
  23-02-2020
  Heerlijk eten, onbeperkt thee en hele fijne bediening! Wel tamelijk lawaaiïg
  Datum van mijn bezoek: 22 februari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  10
 • 7.3/10
  Shirley Doorakkers
  24-12-2019
  Gezellig, knus Broodhuys met vriendelijk personeel. De high tea was goed verzorgd, omdat niet alles voorradig was werden er alternatieven geserveerd, dit was ok. Wel jammer dat de zoete plank niet was afgestemd op 3 personen, we moesten de gebakjes door het midden snijden. Onze reservering was niet goed door gekomen, er stond geen tafel voor ons klaar. Gelukkig was er plaats en kregen we snel een tafel.
  Datum van mijn bezoek: 22 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  8
  Service
  7
 • 9.5/10
  Eda Demirci
  2-09-2019
  Een high tea in een sfeervolle omgeving met ambachtelijke en originele producten. Een verbeterpunt: thee drinken uit theekopjes.
  Datum van mijn bezoek: 1 september 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  9
 • 8.5/10
  Anna Verbree
  16-08-2019
  Zeker een aanrader, leuke locatie met een kwalitatief goede high tea. Regelmatig al een high tea gedaan maar deze was echt zeer goed.
  Datum van mijn bezoek: 9 augustus 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9