Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Recht tegenover WILDLANDS en Adventure ZOO en het ATLAS theater, midden in het bruisende centrum van Emmen, vind je Hotel-Restaurant ByZoo Emmen. In het hippe restaurant geniet je van uiteenlopende gerechten met een mix aan smaken uit landen over heel de wereld. Ook voor een kopje koffie of een heerlijke High Tea ben je bij dit restaurant aan het goede adres. Je bent gegarandeerd van een unieke culinaire belevenis.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Davi
  18-01-2023
  Super aardig personeel. Hotel is gelegen op een prima plek en het is fijn om hier te zijn. De hapjes van de High Tea waren prima. We willen graag nog eens terugkomen.
  Datum van mijn bezoek: 15 januari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  8
  Service
  9