Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant 't Backhuys in Hoevelaken geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Drie monumentale Veluwse boerderijen met karakteristieke uitstraling vormen samen Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman. Het hotel ligt zeer centraal in Midden-Nederland, op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. In het sfeervolle Restaurant ’t Backhuys is het heerlijk vertoeven onder het genot van een uitgebreide lunch of een culinair diner. Hier worden verschillende ambachtelijke kookmethodes gebruikt gecombineerd met moderne gerechten. Daarnaast kun je voor een gezellige High Tea ook aanschuiven in het restaurant.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Yvette Rueck
  28-08-2020
  Sfeervolle locatie, wat ons betreft zeker een leuke plek om nog eens terug te komen. Eten was goed, niet teveel / niet te weinig.
  Datum van mijn bezoek: 26 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8