Ik wil reserveren

High Tea De Bonte Belevenis

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €26,50 p.p.

 • Zelfgemaakte scones, aardbeien en een zelfgemaakte slagroom met mascarpone
 • Ronde met hartige broodjes (zoet, hartig of vegetarisch beleg)
 • Beroemde zelfgemaakte appeltaart met ijs en slagroom
 • Verschillende theesoorten

De High Tea kan worden aangepast naar jouw smaak.

Algemene info

De Bonte Belevenis is een prachtige locatie in Assendelft en een combinatie van een kinderboerderij met een ponydorp, een gezellig theehuis en een speeltuin. Hier kunnen kinderen op een leuke manier vertrouwd raken met boerderijdieren.

De kinderboerderij bestaat uit een gevarieerd gezelschap van dieren en het welzijn van de dieren staat voorop. De dieren leven niet in hokken, maar kunnen vrij loslopen en hebben de mogelijkheid om te gaan schuilen als ze daar behoefte aan hebben. Ook zijn de dieren heel kindvriendelijk, aaibaar en vrij benaderbaar.

Bij De Bonte Belevenis kun je heerlijk genieten van een High Tea. Deze High Tea is zeer geschikt voor kinderen en gezinsuitjes en wordt dan ook regelmatig geboekt voor bijvoorbeeld een moeder-dochter uitje of een kinderfeestje. Neem plaats op het terras of in het theehuis.

Houd jij van dieren en kinderen? Dan is een High Tea bij De Bonte Belevenis echt wat voor jou! Laat de kids heerlijk rondrennen op de kinderboerderij, het ponydorp en op de speelweides. De Bonte Belevenis is een geweldige plek voor jong en oud.

Bestel de HighTea.nl De Bonte Belevenis cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 4.0/10
  Anoniem
  13-05-2024
  Als je het niet erg vindt dat de katten op tafel liggen en het bestek/servies nog vies is, dan is het te doen. High tea zelf wel te doen, maar weinig qua hoeveelheid. De appeltaart was vrij hard en zat een haartje in... ergens wel logisch, want het is natuurlijk geen echt restaurant, maar een kinderboerderij.
  Datum van mijn bezoek: 12 mei 2024
  Eten & drinken
  4
  Prijs / kwaliteit
  2
  Sfeer
  4
  Service
  6
 • 10/10
  Tristan Draaisma
  13-05-2024
  Gezellige omgeving en vriendelijke bediening. Niet te gehaast en nog pony rijden tussen de hapjes door, wat wil je nog meer :-)
  Datum van mijn bezoek: 12 mei 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Ingrid Seeboldt
  9-10-2023
  Was een goed verzorgde high tea. De scones waren heerlijk en de mini broodjes ook. Personeel was aardig en spraakzaam. Maw een prima middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 8 oktober 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  9
 • 9.5/10
  Annemieke
  24-07-2023
  Een heel leuk plekje in Assendelft. Personeel is erg vriendelijk en gezellig. De High Tea was heerlijk en hebben we lekker van kunnen genieten, terwijl de kids lekker konden spelen en met de dieren konden knuffelen. Echt een aanrader voor een dagje weg!
  Datum van mijn bezoek: 21 juli 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  10
  Service
  9