High Tea in Heemskerk

Heemskerk is een plaats en gemeente in Noord-Holland. Heemskerk staat vooral bekend om het prachtige duinreservaat en de 6 kastelen er vroeger gevestigd waren. Vandaag de dag zijn hier nog een paar van over die super zijn om te bezoeken. Daarnaast is de binnenstad ook zeker een bezoekje waard. Wij hebben de leukste plekken voor een High Tea in Heemskerk op een rijtje voor je gezet.

Wil je in de buurt van Heemskerk High Tea-en? Bekijk dan ook de locaties in Castricum, Wijk aan Zee en Uitgeest.

Heemskerk

Leuke locaties in Heemskerk:

Filtering

Meer over High Tea in Heemskerk

Ga jij een dagje naar Heemskerk? Dan is er genoeg te zien. Als je van de natuur houdt, dan is het Noordhollands Duinreservaat zeker een bezoekje waard. Hier kun je prachtig wandelen. Stippel je route zo uit dat je ook langs Landgoed Marquette komt, dat ook erg mooi is om even te bewonderen. Het leuke is dat je hier ook nog eens terecht kunt voor een High Tea. Voorheen was dit Slot Heemskerk, wat in de 12e eeuw al gebouwd is. In 1610 werd de naam aangepast naar Kasteel Marquette. Met zo’n rijke geschiedenis is er dus genoeg bijzonders te ontdekken.

Als je ook nog even de stad in wil dan is de binnenstad van Heemskerk zeker aan te raden. Je vindt hier een ruim aanbod aan verschillende winkels; grote winkelketens en lokale speciaalzaken. Daarnaast is er ook genoeg horeca om even wat te eten of drinken. In het hart ligt alles lekker dicht bij elkaar. Je kunt leuk winkelen in het centrum, het Europaplein, Bachplein, het Haydnplein of het Citadel. Neem tussendoor een lekkere break met een High Tea.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ons gehele aanbod en geniet van een heerlijke High Tea in Heemskerk.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden