Ik wil reserveren

High Tea Catering De Beleving

  Let op: geef bij de reservering aan hoe laat en waar je de High Tea wil laten bezorgen. Stuur jouw adresgegevens door in het opmerkingenveld.

  High Tea menu

  High Tea (thuisbezorgd) – € 22,00 p.p.

  • Scones met traditionele clotted cream en jam
  • Chocolade aardbeien cake
  • Bananenbrood
  • Wisselend vers fruit
  • Sandwich met pesto, tomaat, mozzarella
  • Verschillende smaken losse thee afgestemd op het seizoen

  Al onze producten zijn vers en huisgemaakt.

  Let op: geef bij de reservering aan hoe laat en waar je de High Tea wilt laten bezorgen. Stuur jouw adresgegevens door in het opmerkingenveld.

  Algemene info

  Breng het gevoel van een High Tea eenvoudig bij jou in huis of op het werk. Op die manier heb je het knusse gevoel van thuis gecombineerd met de gezelligheid van buiten de deur. Geniet van een overheelijke High Tea met verschillende smaken thee en lekkere hapjes. Precies genoeg om heerlijk van te genieten samen met je vrienden, famillie, partner of collega's!

  De High Tea is te bestellen vanaf 4 tot 15 personen. Ben je met een grotere groep? Dan ontvangen wij graag jouw wensen via de mail.

  Wij vragen altijd  5 dagen van tevoren te bestellen. Bestel vroegtijdig jouw Beleving. Wij staan elke dag voor jou klaar om jouw aanvraag te beantwoorden. Op zaterdag en zondag bezorgen wij graag jouw Beleving.

  De High Tea wordt voor €5,- binnen een straal van 10 km vanaf de binnenstad van Groningen bezorgd. Woon jij buiten ons bezorggebied? Dan bezorgen wij jouw bestelling vanaf €100,- tot een max van 15 km vanaf de binnenstad van Groningen voor €10,-. De betaling kan worden voldaan door middel van een factuur via de mail.

  Bestel de HighTea.nl Catering De Beleving cadeaubon om iemand te verrassen met een unieke Beleving.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Diane Groeneweg
   29-03-2022
   Geweldig. Super op tijd. Ruim gevulde box met heerlijke producten. De scones en clothed Cream zijn tongstrelend. Kan de box zeer aanbevelen. Superbedankt
   Datum van mijn bezoek: 27 maart 2022
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 10/10
   Sanne Beentjes
   21-06-2021
   Heerlijke High Tea, mey passie gemaakt en dat kon je proeven. Portie was voldoende voor het aantal personen waarvoor besteld was. Echt een aanrader!!
   Datum van mijn bezoek: 19 juni 2021
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 9.5/10
   Anoniem
   13-06-2021
   Het was overheerlijk Alles was lekker toetje, gebak ,scones .enz. Het was uitmuntend. We hebben er alle vier van genoten. Hartelijk dank.
   Datum van mijn bezoek: 12 juni 2021
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   8
  • 9.8/10
   Anoniem
   14-03-2021
   Smakelijke high tea met verschillende lekkere hapjes voor twee personen. De bezorging was precies op tijd en er zat een lief persoonlijk berichtje bij de bestelling. Goede prijs kwaliteit verhouding, we hebben een fijne luie middag genoten!
   Datum van mijn bezoek: 13 maart 2021
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10