Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea bon waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

In het mooie Zevenbergen vind je Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk. In deze culinaire Brabantse hotspot kun je genieten van een heerlijke borrel of maaltijd. Kwalitatief eten en verrassende gerechten, Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk is alles in één.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Erwin K.
  18-01-2023
  Een rustig, maar gezellig hotel. Je komt tot rust hier. Met mijn vrouw genoten van een High Tea. Personeel was vriendelijk en het eten was goed. We komen graag nog eens terug!
  Datum van mijn bezoek: 14 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  7