Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Wellness-Hotel Trivium

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Wellness-Hotel Trivium in Etten-Leur geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Nabij Nationaal Park De Biesbosch en de gezellige stad Breda ligt Fletcher Wellness-Hotel Trivium. In het sfeervolle à la carte restaurant met uitzicht op het royale terras bij het vijvertje kun je je laten verrassen door de culinaire creaties van de chef-kok en zijn team. Ga je liever even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje? Schuif dan eens aan voor een gezellige High Tea of borrel.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Truus Winkelmans
  19-01-2023
  De High Tea is erg uitgebreid. Een aanrader. Het was mooi opgemaakt en het personeel was vriendelijk.
  Datum van mijn bezoek: 15 januari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  10