Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen op een prachtige locatie. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Bent u op zoek naar een Fletcher hotel-Restaurant nabij de Biesbosch? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs in Made, vlakbij Breda, de perfecte locatie! In het restaurant van het hotel geniet je van puur en lekker eten. Je kunt een heerlijk dagmenu bestellen of uitgebreid à la carte dineren. Bij de bar in het restaurant kun je aanschuiven voor een borrel of kies ervoor om gezellig bij te kletsen tijdens een High Tea.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Stan van Leeuwen
  18-01-2023
  Samen met mijn vriendin genoten van een High Tea. Het personeel was erg aardig, we merkten veel van de Brabantse gastvrijheid. Een aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 7 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  9
  Service
  8