Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Stadspark geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea bon waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

Aan de rand van het bruisende Bergen op Zoom, naast recreatieplas De Binnenschelde vind je Fletcher Wellness-Hotel Stadspark. In het sfeervolle en moderne restaurant, met uitzicht over de Binnenschelde, kun je genieten van een uitgebreide lunch of een smaakvol diner. Schuif je liever aan voor een kleiner hapje? Kom dan eens genieten van een gezellige High Tea of borrel met het hele gezelschap.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Erica
  28-08-2020
  Niet helemaal verwacht maar locatie voor high tea. Eten was goed en een gezellige middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 25 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8