Ik wil reserveren

High Tea SUE Rotterdam

 • Op locatie
 • Vegan
 • Suikervrij
 • Glutenvrij

High Tea menu

SUE Tea – €34,95 p.p.

 • Een combinatie van zoete en hartige gerechten
 • Gerechten zoals glutenvrije toast, huisgemaakte humus, avocado, wisselende smeersels, zomersalade, soep, chia kokospudding, diverse bites, blondie, rocky road en dadeltruffels
 • Inclusief thee naar keuze

De High Tea is altijd (geraffineerde) suikervrij, glutenvrij en vegan.

De tafel wordt 2 uur gereserveerd per reservering. 

Algemene info

SUE staat voor lekkernijen die geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan zijn. Deze lekkernijen zijn helemaal passend bij een gezonde levensstijl. Dit hoeft niet te betekenen dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegde suikers. Dus wat je ook bestelt:  je bent altijd goed bezig.

Naast een uitgebreid assortiment aan bites, kun je bij SUE ook terecht voor goede koffie, een heerlijk ontbijtje, een lekkere lunch of een gezellige borrel. SUE sluit niemand uit en probeert geraffineerde suikervrij, glutenvrij en vegan zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. De focus ligt op bekende gerechten, die dan nét even anders zijn en volgens de uitgangspunten van SUE. 

De ingrediënten worden zoveel mogelijk biologisch of lokaal ingekocht. Er wordt voor de thee bijvoorbeeld samengewerkt met de buren van Theemaas en de koffie wordt verzorgd door Man Met Bril. Kortom: SUE is dé plek in Rotterdam waar iedereen kan genieten!

Bestel de HighTea.nl SUE cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Anoniem
  17-03-2024
  Superlekker eten, enorm aardige bediening, fijne plek!
  Datum van mijn bezoek: 16 maart 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.3/10
  Anoniem
  19-11-2023
  Leuke ervaring ! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijke hapjes, fijne bediening en een gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.
  Datum van mijn bezoek: 18 november 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Anoniem
  11-11-2023
  High tea bii Sue is echt een aanrader. Heerlijk gegeten en ook veel keuzes in heerlijke theetjes! We komen snel weer eens terug
  Datum van mijn bezoek: 10 november 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.5/10
  Zoë
  1-09-2023
  Was enorm aangenaam om op het terras van SUE de high tea te ervaren! Eerst komt een etagere met hartelijke hapjes en erna nog een met allemaal zoet lekkers! Het was zeker genoeg eten zoals hoort met onbeperkte thee (de verse gedroogde rozenthee was ongelofelijk lekker) maar het is zeker niet dat ik me opgeblazen voel erna en in een soort van eet/suikercoma zit! Hiervoor is de high tea bij SUE het perfecte alternatief voor een lekkere maar gezonde high tea! 9/10
  Datum van mijn bezoek: 31 augustus 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 9.5/10
  Sophie Dijkman
  1-06-2023
  Super plek met gezond, maar vooral ook lekker eten! Fijne sfeer. Leuke hotspot in Rotterdam!
  Datum van mijn bezoek: 30 mei 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  10
  Service
  9