Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Hotel-Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

In het Groene Hart van Zuid-Holland in de stad Lekkerkerk vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug. Het à la carte restaurant van het hotel is er één voor echte fijnproevers. Geniet van een heerlijke lunch, diner of een uitgebreid, feestelijk buffet. Je zult je snel op jouw gemak voelen in het moderne à la carte restaurant met een stijlvolle uitstraling. Maar ook voor een gezellige High Tea of borrel ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Marian Wolters
  5-09-2020
  Wist niet dat je hier een high tea kon doen maar is prima bevallen, goede prijs / kwaliteit wat ons betreft.
  Datum van mijn bezoek: 2 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8