High Tea Vlaamsch Broodhuys Frederik Hendriklaan

  *** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  In 2013 werd ons eerste Haagse Baker's Café geopend op de Frederik Hendriklaan. Deze winkelstraat, ook wel ‘De Fred’ genoemd, is misschien wel de mooiste winkelstraat van Nederland. Bijna een kilometer lang, en met een grote diversiteit aan winkels en eetgelegenheden, inclusief het lekkerste zuurdesembrood. Deze vestiging is groot en ruimtelijk ingericht, met een heerlijk terras om even bij te komen van het winkelen. Het Baker's Café is niet alleen populair onder buurtbewoners en winkelpubliek, maar wordt ook bezocht statige Haagse dames en expats uit alle delen van de wereld.

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Anoniem
   3-02-2020
   We hebben vol op genoten, sfeer,eten,gastvrijheid was top! We gaan zeker nog een keertje terug komen.Bedank u voor alles.Met vriendelijke groet Nazan
   Datum van mijn bezoek: 2 februari 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.5/10
   Anoniem
   11-11-2019
   Wat lekker gegeten! De Service was prima. Alles werd aangevuld. De tafels waren voor 11 personen wat klein voor al dat lekkere eten.
   Datum van mijn bezoek: 10 november 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   6
   Service
   10
  • 9.5/10
   Taal
   19-09-2019
   Vriendelijke en goede bediening. Alles was vers, warm en netjes geserveerd Werd regelmatig gevraagd of er nog genoeg was En werd bijgevuld
   Datum van mijn bezoek: 18 september 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.3/10
   Dirkje
   13-08-2019
   Aanrader! Gezellige locatie met een heerlijke high tea van dagverse producten. Wij werden er in ieder geval erg blij van :-)
   Datum van mijn bezoek: 10 augustus 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8