High Tea Bij de Hommel

  • Glutenvrij
  • Vegan

High Tea menu

Traditionele High Tea – €22,50 p.p.

Deze bestaat uit twee rondes met verschillende hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit koude en warme hartige hapjes, welke vers bereid worden met zoveel mogelijk streekproducten. De tweede ronde bestaat uit een proeverij van zoetigheden uit eigen keuken en van een professionele bakster uit de buurt.

Royale High Tea – €27,50 p.p.

De Royale High Tea is een combinatie van al het bovenstaande plus verse jus d’orange en een assortiment van handgemaakte bonbons in allerlei smaken door een lokale chocolatier. 

Kids High Tea  – €14,50 p.p.

Wij serveren bij de Kids High Tea een aangepast assortiment van hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit een gezond spiesje en warme hartig hapjes, welke vers bereid worden met streekproducten. De tweede ronde bestaat uit een kleine pannenkoek met poedersuiker/stroop en diverse mini taartjes. Tijdens de Kids High Tea serveren wij onbeperkt verse thee en siroop.

Algemene info

Op een van de mooiste plekjes in de IJsselvalei tussen Zutphen en Empe, ligt de verborgen parel “Bij de Hommel”. Een oase van rust middenin de natuur met een prachtig terras waar ontspanning centraal staat.

Lekker genieten van een uitgebreide Engelse High Tea geserveerd in klassiek Engelse kopjes? Dat kan op reservering Bij de Hommel! Reserveer uw favoriete zitje in de prachtige terrastuin en laat u verassen door ons assortiment van diverse lekker hapjes en onbeperkt verse thee van onze eigen theelijn. U heeft keuze uit maar liefst 12 smaken thee. Bij de high tea zijn extra exclusieve smaken inbegrepen die niet op onze menukaart staan. Vallen bepaalde theesoorten bij u in de smaak? Dan bestaat de mogelijkheid om na de high tea een zakje aan te schaffen zodat u thuis nog lekker verder kan (na)genieten! De duur van onze high tea is gemiddeld 2 tot 3 uur, goed om hier rekening mee te houden.

Ook kinderen kunnen bij ons terecht voor een Kids High Tea. Leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeest! Met de Hommelkleurplaat, diverse spelletjes, en de uitgestrekte tuin, is er altijd iets te beleven voor de kinderen. Wie zoet is …

In het Gasterij Arrangement staat de authentieke hooiberg De Gasterij met aangrenzend terras exclusief tot uw beschikking! Inbegrepen zijn: persoonlijke en gastvrije bediening, indien gewenst gebruik van de witte partytent van 7m x 4m en een beamer met groot scherm.

Allergieën of speciale wensen? Volgt u een bepaald dieet, bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Wij houden graag rekening met de eet wensen van onze gasten en proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen. De meeste gerechten uit onze high tea bevatten allemaal tarwe, lactose en/of eieren en/of dierlijke vetten (boter). Omdat de kosten van deze producten duurder zijn dan de reguliere producten, en wij speciaal voor u aangepaste gerechten buiten ons vaste menu klaarmaken, vragen wij voor een gluten en/of lactose vrije high tea een toeslag van €4,50 p.p. Let op: wees er met ernstige allergieën bewust van dat er in elke keuken gluten kunnen dwalen. We houden ingrediënten vanzelfsprekend gescheiden, maar er is geen seperate glutenvrije bereidingsruimte tot onze beschikking.

Een stukje van de ontspannen sfeer mee naar huis nemen of cadeau geven? Dat kan in onze hippe cadeau- en lifestyle winkel.

Delen

Recensie schrijven

Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen